Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület
Együtt könnyebb!

Üdvözöljük honlapunkon!
Üdvözöljük honlapunkon!
Bízunk benne hogy minden kérdésére választ talál honlapunkon és ne feledje: Együtt könnyebb!
Segítünk ahol tudunk!
Segítünk ahol tudunk!
A Kárpát-medencei Nagycsaládosok szervezetének tagjaként célunk a családosok segítése! Amennyiben kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Elérhetőségeink
Elérhetőségeink
Cím: 7623 Pécs, Szabó József u. 4.
Telefon:72/520-568 fax: 72/520-569
E-mail: noepecs@pphf.hu

Nyitólap

Aktuális hírek

Cikk a Pécsi Egyházmegye honlapján

6 évvel ezelőtt

Köszönjük a cikket.

Az alábbi linken olvasható:

PÉCSI EGYHÁZMEGYE

December havi találkozó

6 évvel ezelőtt
December 4-én 19 órakor az első csütörtöki találkozót a Kereskedelmi és Iparkamarában, Pécs, Majorossy I. u. 36. tartjuk. Vendégünk Király József plébános, aki adventi készülődés témában tart nekünk előadást. Gyertek minél többen, hívhattok barátokat is, akik szeretik Józsi atyát.

Gyűjtés egy tagtársunk családjának lesz, ahol nagyon beteg az apuka.

Aki nem tud eljönni, de a közös gyűjtésre szeretne pénzt utalni, a Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület számlájára 50800111-11189404 "gyűjtésre" megjelöléssel megteheti. 

Veni Sancte Spiritus...

7 évvel ezelőtt
Jöjj szentlélek... segíts meg minket!
 
Szeptember 4.-én csütörtökön 18 órakor a Székesegyház Corpus Christi kápolnában szentmisén kérünk áldást az induló iskolaévre és a nagy vállalkozás előtt álló egyesületünkre.  A szentmise előtt imaórát tartunk egy eltűnt tagtársunkért, akiről két hónapja nincs hírünk. 
 
A szentmisét követően átvonulunk a Karitász termébe (Janus Pannonius u. 4.) aholbeszélünk az egyesület életében történt nagy változásról (kb. 19 órakor): a Családok Háza új épületének - új székhelyünknek - helyzetéről, a terveinkről.
 
 
Mint sokak számára már ismeretes, miután a Csontváry Múzeum épületének felújítása miatt költöznünk kellett, sok töprengés (és egy Munkácsy M. utcai kitérő után) nagy fába vágtuk a fejszénket: saját tulajdonú, önálló telken álló ingatlant vásároltunk.
Az átalakításra és alapos felújításra szoruló ingatlanon sok munka lesz: mindenki megtalálhatja a módját annak, hogyan tud ebben részt venni.

Címkék: események, hírek, programok

Több bejegyzés

Aktuális pályázatok

Pályázati felhívás

6 évvel ezelőtt

 

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete a Magyar Nemzeti Bank támogatásával ösztöndíjpályázatot hirdet a 2014/2015-ös tanévre felsőoktatási intézményben (felsőoktatási hallgatói jogviszony keretében) teljes idejű (nappali tagozatos), alapfokozatot és szakképzettséget eredményező államilag támogatott, vagy önköltséges alapképzésben gazdasági tanulmányaikat a mellékletben felsorolt, Magyarországon államilag elismert felsőoktatási intézményekben folytató hallgatók részére.  

 

 

Címkék: pályázatok

Több bejegyzés

Sajtószoba

Cikk a Pécsi Egyházmegye honlapján

6 évvel ezelőtt

Köszönjük a cikket.

Az alábbi linken olvasható:

PÉCSI EGYHÁZMEGYE

Visszaélnek a nevünkkel!

7 évvel ezelőtt

Egyesületünk nyilatkozata

 Tudomásunkra jutott, hogy egyesületünk nevében egy ismeretlen férfi adományt gyűjt "a nagycsaládosok számára". Fényképes igazolványt is mutat, amikor becsönget a lakásokba.

 Egyesületünk soha nem gyűjt házalva pénzt és egy tagunk sem rendelkezik fényképes nagycsaládos igazolvánnyal.  A rendőrségen bejelentést tettünk az ügyben.

 Ha Önhöz becsönget valaki ezzel az indokkal, kérjük, hívja a rendőrséget!

A Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület vezetősége

Címkék: sajtó

Több bejegyzés

Galéria

Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület
7623 Pécs, Szabó József u. 4.  Telefon:72/520-568 fax: 72/520-569  E-mail: noepecs@pphf.hu

Minden jog fenntartva! 2014  Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület  |  Powered by GridGuyz | Készítette: megaweb