Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület
Együtt könnyebb!

Bemutatkozás

Egyesületünk a Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesülete.

Mielőtt a belépést választanád, ismerkedj meg céljainkkal:

 „Keresztény értékek felmutatása mellett a pécsi és Pécs környéki nagycsaládosok képviselete, érdekvédelme, segítése.” Mivel a Nagycsaládosok Országos Egyesületének tagegyesülete is vagyunk, ezért velük együtt mi is valljuk a házasság, az anyaság, apaság tiszteletét, az élet védelmének fontosságát, és célunk az érdekvédelmen túl a közösség teremtés is. ”  >> tovább

 Tagfelvételre jelentkezés az egyesületünk irodájában ügyeleti időben

Belépési nyilatkozat

A tagfelvételről az egyesület vezetősége dönt 

  Egyesületünk tagja a nagycsaládosok országos szervezetének, a NOE-nek:

 www.noe.hu

  

jelentkezes.jpg

 

Szervezetünkről

 Egyesületünk 1993 áprilisában alakult a Nagycsaládosok Országos Egyesületének tagegyesületeként, de előtte három évig - 1990 óta - csoportként működtünk.Taglétszámunk több mint 200 család, vagyis közel 1300 ember. Célunk, az élet, az anyaság védelme, a nagycsaládos értékek felmutatása, közösség szervezése és a családok érdekvédelme. Havonta vannak rendszeres összejöveteleink, amikor valamilyen minket különösen is érdeklő témáról beszélgetünk, sokszor meghívott előadó segítségével. Ezen kívül rendszeresen tartunk egyéb megmozdulásokat is: sportnap, gyermeknap, mikulásünnepség, a Föld napja, véradás, kirándulások, nyaralások, előadások stb . Ezek az események közelebb hozzák tagjainkat egymáshoz, megismerik, megszeretik egymást, tudnak egymás öröméről, bajáról, s gyakran segítenek is egymáson.

vezetőség koordinálja az információkat, felkutat olcsóbb vásárlási lehetőségeket, akciókat és programokat ajánl a tagságnak. Egyesületünk 6 tagú vezetősége önkéntesekből áll, akik szabad idejükben, de nagy lelkesedéssel dolgoznak az egyesületnek a közösségért. Időnként szervezünk olyan megmozdulásokat is , melyek nyitottak a város családjai részére, pl. játszódélutánokat előadásokat stb. Jó kapcsolatunk van a Városi Önkormányzattal, a Vöröskereszttel, a Máltai Szeretetszolgálattal, a Karitásszal, a Dél-Dunántúli Regionális Forrásközponttal, néhány alapítvánnyal és egyesülettel. Egymást támogatva, kiegészítve több eredményt érhetünk el. 

Várjuk tagjaink közé minden nagycsaládost, legjobban azok érzik magukat közöttünk, akik nem csak kapni, hanem adni is szeretnének.

Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület
7623 Pécs, Szabó József u. 4.  Telefon:72/520-568 fax: 72/520-569  E-mail: noepecs@pphf.hu

Minden jog fenntartva! 2014  Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület  |  Powered by GridGuyz | Készítette: megaweb